Mind Riders – tietoisella läsnäololla tuloksiin


Mind Riders on kannustava, käytännönläheinen ja tehokas mentaalivalmennus ratsastajille. Kurssilla opit hallitsemaan omia ajatuksiasi, tunteitasi ja mielialaasi niin, että yhteistyösi hevosen kanssa paranee. 

Jos haasteenasi on jännittäminen, pelko, stressaaminen tai vaikkapa kisajännitys, Mind Riders -kurssi sopii juuri sinulle!


Mind Riders – tietoisella läsnäololla tuloksiin -livekurssit

  • Miten ajatuksemme, tunteemme ja mielialamme vaikuttaa hevoseen?
  • Miten stressi ja kiire vaikuttaa elämään ja hevosen kanssa toimimiseen?
  • Miten hallitsen omaa jännittämistäni tai pelkoa eri tilanteissa?

Mind Riders -livekurssilla opit ymmärtämään kuinka mielialasi vaikuttaa yhteistyöhön hevosen kanssa. Meidän omalla sisäisellä puheellamme on uskomaton vaikutus siihen, miten toimimme. Usein mietimme asioita jo etukäteen sen kannalta, mikä voisi mennä pieleen ja maalaamme mielessämme kauhukuvia.  Mind Riders -kurssilla saat konkreettisia käytännön eväitä Mindfulness-oppien hyödyntämiseen mielen ja stressitason hallitsemisessa. 

Luennon aiheina esimerkiksi kilpailujännitys, jännittämisen tai pelon hallinta ja stressinhallinta – tai kurssi voidaan räätälöidä täysin halutun aiheen ympärille. 

Luentoon voi yhdistää myös ratsastusvalmennuksen yksityistunnein tai 2–4 hlön pienryhmissä (este- ja kouluryhmät).  

Mind Riders – apua jännittämiseen
-nettivalmennus

  • Jännittääkö hyppääminen tai vaikkapa maastoilu? 
  • Onko kisatilanteessa liikaa perhosia vatsassa? 
  • Onko hevosen kanssa toimimisessa haasteita?
  • Haluaisitko oppia tehokkaasti laskemaan stressitasoasi?
  • Haluaisitko kehittyä ratsastajana ja hevosen käsittelijänä?

Meidän omalla sisäisellä puheellamme on uskomaton vaikutus siihen, miten toimimme. Usein mietimme asioita jo etukäteen sen kannalta, mikä voisi mennä pieleen ja maalaamme mielessämme kauhukuvia. Oma kunnianhimomme voi myös mennä hevosen edelle, jolloin olemme liian kärsimättömiä ymmärtämään hevosta – tai sitten olemme vain niin stressaantuneita / jännittyneitä, että se heijastuu negatiivisesti hevoseen.

Mind Riders – apua jännittämiseen -nettivalmennus 
tukee kehittymistäsi ihmisenä niin, että saat parhaan puolen itsestäsi esille, jotta yhteistyö hevosen kanssa sujuisi paremmin. Saat lisäksi sisäisen kriitikkosi lempeämmäksi ja hyväksyvämmäksi ajatuksella, että ns. virheet eivät haittaa, vaan ne ovat osa oppimista


Tiedustelut ja ilmoittautumiset:

Tiedustelut ja ilmoittautumiset kaikkiin valmennuksiin ja kursseille: p. 0400 307 493 / Suski