Mind Riders – Voittajana kisoihin

Koulutus kilparatsastuksesta kiinnostuneille ja kilpaileville.

  • Opit keinoja, miten voit keskittyä ja rauhoittua kilpailutilanteessa.
  • Saat työkaluja, joitten avulla kykenet suoriutumaan kilpatehtävistäsi keskittyneesti jännityksestä huolimatta.
  • Saat tietoa, miten pääset nopeasti epäonnistumisista yli ja pystyt jatkamaan suorituksesi kunnialla loppuun.
  • Tiedostat omaa kisakäyttäytymistäsi ja tapaasi toimia jännitystilassa.
  • Saat apuja ratsastettavan radan ulkoa opetteluun, sisäistämiseen ja muistamiseen.
  • Saat keinoja, miten ratsastaa radalla tietoisesti, keskittyneesti ja saada parhaan mahdollisen irti itsestäsi ja hevosestasi suorituksen aikana.
  • Oman sisäisen puheen merkitys kilparatsastuksessa.

Halutessasi menestyä ratsastajana on oman mielen hallinnalla valtava merkitys. Omaa mieltä voi valmentaa ja kehittää, kun päättää ottaa annetut työkalut käyttöön ja harjoittelee ahkerasti. Näistä keinoista on apuja myös omaan arkielämään, työelämään ja ihmissuhteisiinkin.  Aivot ovat kuin lihakset: kun niitä treenaa, ne kehittyvät!


Jos mitään ei muuta, mikään ei muutu. Muutos on oma valinta, johon vain itse voit vaikuttaa.

Itse olin todella kova kisajännittäjä ja opin erilaisia keinoja, millä ratkaisin jännittämisen kanssa toimimisen. Vuosien varrella sain paljon arvokkaita sijoituksia ja voittoja kansallisissa ja kansainvälisissä kisoissa, voitin lopulta jopa Finn Derbyn. Tärkeimpänä oppina itselleni on ollut, että kaikki on mahdollista, kun olet valmis tekemään sinnikkäästi töitä asian eteen. 

Kouluttauduin ja valmentauduin valtavat määrät ja nyt haluan auttaa sinua kilpaurallasi!

Olen ratsastuksen masteropettaja ja II tason valmentaja. Valmentajan koulutuksessani perehdyin kilpailijan psyykkiseen valmentautumiseen. Kilpailin itse vuosia lähinnä esteratsastuksessa, mutta myös kouluratsastuksessa. Opiskelin MB Elämäntaidon Master- ja Huippuvalmentajaksi, mindfulnessohjaajaksi ja enneagrammiohjaajaksi, ja näistä koulutuksista olen saanut valtavan määrän lisää tietoa ja taitoa ihmisen mielenhallintaan liittyvissä asioissa. Tästä osaamisesta on syntynyt Mind Riders -konsepti ja tämäkin koulutuskokonaisuus. Tervetuloa mukaan!

Kurssi parhaillaan käynnissä!

Kurssi alkaa viikolla 5/2020 ja päättyy viikolla 11/2020. 

Koulutus tapahtuu nettikoulutuksena. Saat viikoittain sähköpostitse kotitehtävän, kurssimateriaalia videona sekä kirjallisessa muodossa. 

Kurssin aikana 3 livevalmennusta netin kautta: 

  • to 30.1.2020  klo 19-20 
  • 13.2.2020  klo 19-20 
  • 27.2. klo 19-20
Livevalmennusten aikana voit myös esittää kysymyksiä. 

Koulutuksen hinta on 180 €, sis. alv 24%. Varausmaksu on 50 €, joka laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loppuosan 130 € voi myös maksaa erissä. 

10:lle ensimmäiselle henkilökohtainen 45 min. puhelinvalmennus! 

Ilmoittautuminen: 0400307493/Suski tai suskif@saunalahti.fi.


MindRiders – kokonaisvaltaista ratsastusvalmennusta ja mielenhallintaa kaiken tasoisille ratsastajille lajista riippumatta. Masteropettaja Suski Fagerström.