MIND RIDERS -NETTILUENTO ZOOMISSA ma 31.5.2021 klo 18–20

Luento sopii kaikille, jotka haluavat kehittää henkisiä vahvuuksiaan toimiessaan hevosten kanssa.  Hevonen on hyvin herkkä ja intuitiivinen eläin. Jos olet kärsimätön, stressaantunut, passiivinen, arka, huolestunut tai vaikka ylikorostetun kunnianhimoinen, kaikki nämä tunnetilat vaikuttavat hevoseen. Hevonen on myös lauma- ja pakoeläin ja turvallinen toiminta niiden kanssa edellyttää ratsastajalta selkeää johtajuutta.

Omalla sisäisellä puheella on uskomaton voima siihen, miten toimimme hevosen kanssa.  Välillä mietimme liikaa mikä kaikki voi mennä pieleen ja joskus oma kunnianhimo menee hevosen mielentilan edelle ja olemme kärsimättömiä odottamaan hevosta.

Luennolla opit hyviä konkreettisia keinoja oman stressitason laskemiseen ja saat apuvälineitä,  jos mopo meinaa jännittäessä karata käsistä tai jokin alkaa pelottamaan. Luennon tavoitteena on ymmärtää itseäsi ihmisenä niin, että saat parhaan puolen itsestäsi käyttöön, jotta yhteistyö hevosen kanssa alkaisi sujumaan paremmin. Luennolta saat vinkkejä, miten tulla henkisesti vahvaksi ratsastajaksi.

Nyt kaikki mukaan oppimaan uutta ja kehittymään ratsastajana. Luento sopii kaikille ikään tai taitotasoon katsomatta!

Luento järjestetään netissä zoom.us-alustalla maanantaina 31.5. klo 18–20. Linkki avautuu ma 31.5. klo 17.45.
Tule ajoissa mukaan, jotta voit tarkistaa laitteesi toimivuuden.

Saat linkin luennolle viimeistään sunnuntaina 30.5. sähköpostiisi, muista tarkistaa myös roskaposti.
Voit soittaa tai laittaa viestiä 0400307493, jos et saa linkkiä toimimaan.

Luennon hinta on 35 €. Kun ilmoittaudut heti, saat tarjouksella hintaan 28 €. Tämä tarjous on voimassa 30.5.2021 asti.

Luento tallennetaan ja saat linkin tallenteelle, mikäli sinulla on tekniikan kanssa vaikeuksia tai et ehdi mukaan. Laskutus tapahtuu sähköpostilla.