Mind Riders – Apua jännittämiseen -nettivalmennus

Mind Riders – Apua jännittämiseen -valmennus tukee kehittymistäsi ihmisenä niin, että saat parhaan puolen itsestäsi esille, jotta yhteistyö hevosen kanssa sujuu paremmin. Saatat lisäksi sisäisen kriitikkosi lempeämmäksi ja hyväksyvämmäksi ajatuksella, että ns. virheet eivät haittaa, vaan ne ovat osa oppimista.

Haluan auttaa sinua löytämään parhaan puolen itsestäsi. Teemme valmennuksessa muutamia käytännön harjoituksia, ja saat ohjeita, joita voit ottaa käyttöön arjen toimissasi. Perehdymme itsetuntemukseen ja saat työkaluja itsesi kehittämiseen ratsastajana. 

Tavoitteena on sujuva yhteistyö hevosesi kanssa sekä oman mielesi hallinta ja sen ymmärtäminen.


Seuraavaksi käynnistyvä kurssi: 

Mind Riders – Rohkeutta ratsastukseen -nettikurssi alkaa 1.3.2021!


"Jännittäminen on luonnollista ja jokainen voi oppia hallitsemaan sitä harjoittelemalla. Olen itse ollut todella kova jännittämään monia tilanteita elämässäni, kuten esiintymiset, uudet tilanteet, valmentajat, kilpailut jne.  Kun opin hallitsemaan jännittämistäni, aloin menestymään kilparatsastamisessa ja olen voittanut mm. vaativan kansainvälisen esteratsastusluokan FinnDerbyn vuonna 1999. Haluan nyt jakaa kaiken oppimani myös sinulle, jotta voit nauttia ratsastuksesta entistä enemmän ja kehittyä siinä paremmaksi."  –Suski FagerströmMindRiders – kokonaisvaltaista ratsastusvalmennusta ja mielenhallintaa kaiken tasoisille ratsastajille lajista riippumatta. Masteropettaja Suski Fagerström.